Metode de plata

Pentru a finaliza rezervarea online, este necesara plata unui avans de 30% din totalul rezervarii.
Aveti la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard),
sau card de vacanță (Sodexo/UpRomania/Edenred)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Prin transfer bancar, internet banking, sau depunere de numerar direct la UniCredit Bank

La finalul rezervarii se va genera o factura proforma, cu indicatiile de plata, pe care o veti putea printa. Veti primi factura proforma si pe adresa de e-mail

Avansul se va plati pana la data indicata pe factura proforma, in caz contrar rezervarea se anuleaza.

- In cazul in care plata se face cu depunere de numerar la UniCredit Bank - va rugam sa prezentati factura proforma ca document justificativ.

Contact

Loading