Camere si apartamente in Muntele Baisorii, comuna Baisoara, Cluj, Romania
Transylvania Villa
 

Camere si apartamente

Camerele sunt încălzite cu calorifere şi au pardoseală de parchet. Paturile dispun de saltele confortabile memory foam 13+5 cm şi 2 tipuri de perne : clasice şi memory foam.

Băile luxoase cu placări şi chiuvete din travertin au seturi de duş cu pălărie si pară, uscător de păr, săpun lichid, prosoape.

WiFi gratuit şi Smart TV cu canale prin satelit sunt disponibile în toate camerele.

Apartament Comfort cu 1 dormitor

Apartamentul are un living dotat cu o bucătărie complet utilată : frigider, cuptor cu microunde, fierbător electric, ustensile de bucătărie, plită de gătit, hotă, prăjitor de pâine. Livingul este open space şi are o sofa extensibilă comodă pentru dormit. Dormitorul are un pat dublu cu lăţimea de 160 cm. Suprafaţa totală este de 47 mp. Se află la nivelele superioare .

Apartament Family cu 1 dormitor

Apartamentul are un living dotat cu o bucătărie complet utilată: frigider, cuptor cu microunde, fierbător electric, ustensile de bucătărie, plită de gătit, hotă, prăjitor de pâine. Livingul este separat cu uşă şi are o sofa extensibilă comodă pentru dormit. Dormitorul are un pat dublu cu lăţimea de 160 cm. Apartamentul are în plus baie de serviciu. Suprafaţa totală este de 45 mp. Se afla la nivelele superioare

Suita Family cu 2 dormitoare

Suita are balcon şi este dotată cu un dormitor matrimonial si un dormitor pentu copii. Suprafaţa totala este de 35 mp. Baia are 4.5 mp. Este situată la nivelele superioare.

Cameră dublă Superior

Camera are balcon şi este dotată cu paturi duble sau twin. Camera are suprafaţa de 21 mp, iar baia 4.5 mp. Este situată la nivelele superioare.

Cameră dublă Standard

Camera are balcon şi este dotată cu paturi duble sau twin. Camera are suprafaţa de 18 mp iar baia 4.2 mp. Este situată la parter.